sâmbătă, 23 aprilie 2011

Bani pe net ..

Buna !! Astazi o sa va arat ceva care o sa va ajute pe toti si anume cum poti face bani pe net . Eu am ales optiunea " Bani online prin Google " . Google este cel mai cunoscut motor de cautare . Mai mult ca sigur il folosesti de cel putin 10 ori pe zi . Dar ai observat oare pana acum ce scrie jos de tot ? Poza de mai jos ste siteul  Google (click) .




Daca te uiti mai atent vei vedea link cu textul “Programe de Publicitate”. Acest link duce catre Google Adsense. Adsense este un program google ce se ocupa cu reclamele pe internet. Acest lucru inseamna ca daca ai ceva sa vinzi online poti face publicitate la preturi foarte bune prin intermediul Google Adwords sau daca ai un site web poti pune reclamele altor firme pe siteul tau si vei primi bani din reclame cu Google Adsense. Asadar atat Google Adsense cat si Google Adwords iti vor aduce bani.

Google Adwords este folosit de persoanele ce vreau sa-si distribuie mesajul publicitar persoanelor interesate la un pret mai mult decat mic. Asadar daca ai un produs sau serviciu poti folosi Adwords si vei genera clienti relativ repede.
Google Adsense iti poate aduce foarte multi bani. Iar daca faci lucrurile cum trebuie poti castiga bani online pentru tot restul vietii tale fara ca tu sa mai faci nimic dupa o luna dupa ce ai inceput siteul. Banii iti vor intra zilnic in cont.
    Sper sa va ajute acest site sa faceti " Bani online " printr-o modalitate foarte usoara .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu